Team

 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

Tilfredse klienter


HPV-VACCINE
Amalie på 13-år blev lammet og havde voldsomme besvimelsesanfald i sommeren og efteråret 2013 efter 2 HPV-vacciner.
- I februar 2014 havde hun smidt kørestolen og tog til Sverige og stod på ski sammen med sin familie.

Amalie skriver:
I april 2013 fik jeg min nr. 2 vaccine. 2 uger efter begyndte min højre skulder at gå ud af led, bare ved at jeg glattede mit hår. Så jeg kom op på hospitalet og fik den sat på plads, men bare efter en uge gik begge mine skuldre af led, bare ved at jeg lukkede en skuffe (de gik af led ca 3 gange om ugen i 1½ måned).
Lægerne var overbevist over at det var psykisk (jeg var indlagt i 3 uger).

En uge efter jeg var blevet udskrevet begyndte mine ben at låse i alle leddene (næsten hver dag i lidt over en måned).
I sommerferien var jeg i Kroatien. Jeg var sammen med mine veninder og deres forældre nede i vandet og lige pludselig blev jeg meget svimmel og dårlig, og så besvimede jeg for første gang. Det er ubeskriveligt hvor ubehageligt det var/er. På det tidspunkt skete det ikke så tit.

Da jeg så begyndte i skole igen, begyndte alle mine led at låse fast i hele min krop. Det værste jeg kan huske var, at når min nakke låste, kunne jeg næsten ikke få vejret. Det føltes bare som at jeg blev kvalt.
Jeg blev indlagt igen, men der var ikke noget nyt, lægerne var stadig overbevist om at det var psykisk.

Lidt efter fik jeg meget stærke kramper i arme og ben. Det var  2½ måned med ubeskriveligt smerte. Da jeg så troede det ikke kunne blive værre, blev mine ben lamme, og nogen gange også armene. Da jeg havde siddet i kørestolen i noget stykke tid, begyndte det hele at blive meget værre.

En dag på skolen kunne jeg mærke at jeg ikke kunne holde mit hoved stille, jeg spurgte min klassekammerat om hun ville køre mig ud på gangen, så begyndte mit syn at blive væk ligesom jeg var blind. Jeg begyndte at ryste. Da det så var væk, kunne jeg lige pludselig ikke bevæge mig og i det øjeblik kom der en brændende smerte i arme og ben. Efter en times tid holdt det op, men jeg var stadig lam (skete 3 gange på en uge).

En dag sagde vi: "nu er det nok". Vi gad ikke at høre på, at det var psykisk. Min fars kusine er bivirkningsramt af hpv vaccinen og havde nogen af de samme symptomer som mig.

Så begyndte vi at besøge Anne. Første gang jeg var hos Anne, syntes hun at det var lidt svært, når jeg ikke kunne mærke noget, men jeg syntes at hun klarede det rigtigt flot og jeg følte det hjalp. Efter tredje gang hos Anne kunne jeg lige pludselig gå efter at have siddet i en kørestol i 2 måneder, efter det blev jeg ved med at komme hos Anne og nu har jeg det rigtigt godt. Jeg har ikke haft et anfald i over 2 måneder.

Nu har jeg også fået konstateret at jeg er en af de mange piger og drenge som er vaccineramt…

Jeg er Anne evig taknemmelig.
Amalie


Annes kommentar
Da Amalie kom til mig i efteråret 2014, sad hun i kørestol og kunne kun komme op på briksen vha. sine arme. Hun var lammet fra hoften og ned.

Det var selvsagt svært at finde ud af, hvor jeg skulle starte og hvor jeg skulle slutte. Lammelse, arme, der gik af led, besvimelser, synet, der forsvandt!!. Det var ikke hverdagsbehandling for mig - og et stort ansvar.

Men Amalie smilede tillidsfuldt til mig, halede sig fra kørestolen op på briksen med armene og jeg gik i gang. Jeg har aldrig før prøvet at give zoneterapi til nogen, der overhovedet ikke kunne mærke, hvad jeg lavede, og hvor kroppen (benene) bare var blytunge og stive som træstrammer.

Først arbejdede jeg lidt med hovedet og nogle kranieknogler, bl.a. vores Sphenoid-knogle, som går ind bag øjnene og hvor synsnerverne hæfter og går igennem samt baghovedet, hvor synscenteret sidder.
Jeg løsnede for spændinger i nakken, hvor mange vitale nerver kommer ud og forsyner kroppen for impulser.

Herefter arbejdede jeg med Amalies lår, ben og fødder.
Det jeg lagde mærke til, var at hun havde hævelser/ødemer omkring anklerne og lidt op ad underbenene. Så jeg lavede lymfedrænage, fordi jeg tænkte at der måtte sidde noget medicin- og anden forgiftning i lymfen, som jo er med til at rense kroppen for affaldsstoffer - og da vi havde med en medicinforgiftning at gøre, så gav det mening.
Herefter fik lever- og nyrezonerne også en grundig tur...
Da jeg var færdig, kunne Amalie mærke at jeg rørte ved hendes lår. Hurra.

Næste gang Amalie kom, havde hun kunnet bevæge sine ben lidt længere tid om morgenen og aftenen, end hun plejede (normalt ½ times tid et par gange om dagen, så ville benene ikke mere).
Jeg arbejdede denne gang grundigt med udrensesystemerne via zoneterapi. Jeg arbejder rigtig forsigtigt, da Amalie jo ikke kan mærke noget, så der er ingen feedback fra hende. Da jeg igen har fat i leverzonen, får Amalie en brændende smerte igennem hele kroppen.

Da Amalie skal have sin 3. behandling, venter jeg på dem og forstår ikke, hvor de bliver af. Mine intermistiske kørestolsramper op til indgangsdøren ligger fladt på jorden, så de er ikke kommet endnu.. Men jeg kan se deres bil???

Nå, jeg går ned til klinikken for at tage imod dem, åbner døren - og derinde i venterummet står Amalie og hendes mor, smilende og spændt ventende på min reaktion. Ingen kørestol!!

Da kunne jeg mærke at tårerne pressede sig på og jeg var dybt rørt og taknemmelig for at jeg har fået lov at opleve dette. Det var bare STORT.
Så tak Amalie, fordi du kom og lagde din krop og dit helbred i mine hænder.

NB:
Amalie og hendes familie har søgt erstatning, fordi de mener at Amalies symptomer skyldes HPV-vaccinen. Når man har formodning om denne form for vaccineskade, kan man få et såkaldt POTS-test.
Amalie fik taget denne test af en læge på Frederiksberg Hospitals SynkopeCenter og fik POTS-diagnosen, som er en bekræftelse på at der er en ubalance på det autonome nervesystem, at blodtrykket er for højt. når der skiftes stilling mellem stående og liggende og at Amalie har svært ved at regulere kropstemperaturen.

<Til toppen>
___________________________________________________________

Smertefri og rigtig glad for første gang

Som barn lærte jeg på den hårde måde at slukke for min krop og lade mit sind vandre ud, hvor der var lyst og lykkeligt.
Som 48-årig stod jeg så dér med et forhutlet og mishandlet hylster, men med et sind, der omsider var klar til at tage springet.
Usunde spisevaner og manglende motion sætter sine spor, men diverse sygdomsperioder med underlige sygdomme, såsom ben der ikke ville lystre og underlivssmerter uden ende, var endt med, at jeg var så anspændt, at bare man rørte mig med en lillefinger, var jeg ved at skrige.
Ved et tilfælde fandt jeg frem til Anne og jeg bestilte en tid uden at vide, hvilken slags behandling jeg havde brug for.
Jeg var dog helt klar over, at mine problemer ikke ville kunne fjernes ved samtaler alene!

Ved min første behandling blev jeg så tryg ved Anne, at hun hurtigt fik hele min historie, og så lagde jeg mig på briksen, klar til flere smerter.
MEN nej, uden så meget som et hiv, niv eller vrid, fik hun gjort min ryg så blød som smør.
I de efterfølgende behandlinger kom resten af min krop i samme tilstand, og jeg har taget mig selv i at smile så mange gange undervejs, for det er så forunderligt, det hun gør, at jeg er dybt taknemmelig og kun kan anbefale Anne på det varmeste.

Min krop er nu i vågen tilstand, og jeg er smertefri og rigtig glad for første gang i hele mit liv.

Så mange års plager bliver jo nok ikke slettet efter så kort tid, men fra nu af ved jeg jo, hvor jeg skal gå hen, hvis det bliver tilfældet ;O)

Så Anne: Af hjertet TAK for både samtaler og behandlinger … Jeg kan umuligt beskrive, hvor meget det hele har betydet for mig.
Kh Nan

<Til toppen
___________________________________________________________


7-årig dreng med aspergerlignende sympomer
og spændingshovedpine


Kære Anne
Hermed min varmeste anbefaling. Det er lidt svært for os at forstå, hvordan du hjælper os, men det er ganske sikkert, at du har været med til at gøre vores hverdag lettere og bedre.

Min søn Mads på 7 år havde det svært. Børnehave, skole og SFO sagde han fungerede okay, men det var tydeligt at han engang imellem var nødt til at trække sig ind i sin egen "osteklokke", og han var svær for os at nå. Nogle gange kunne vi ikke helt få kontakt, og andre gange var det voldsomme reaktioner på små ting.

Mads havde symptomer, der mindede om et Aspergerbarn, men undersøgelser hos læger, psykologer og børnepsykiatrisk afdeling viste, at han heldigvis ikke havde denne diagnose - men han har mange af de samme træk: Har brug for en regelmæssig hverdag, faste rammer, faste aftaler - i det hele taget gerne en hverdag, som kørte efter skema.
Skemaer og tegninger af hverdagens gøremål har hjulpet os langt hen ad vejen, men da jeg hørte om at kraniosakral terapi også kunne hjælpe, synes jeg, at det var værd at prøve. Det skal måske også nævnes, at Mads har stærke briller og lider meget af spændingshovedpine. Det skal man bare ikke, når man kun er 7 år.

Efter de første 2 behandlinger slap Mads af med sin hovedpine, og der var også en anden gevinst. Pludselig oplevede vi en dreng med masser af energi og mod på livet. Kort fortalt, så har Mads rykket sig fra at være en dreng, som knapt kunne overkomme en helt almindelig hverdag til at blive sprængfyldt med energi, mod på livet og lyst til at blive udfordret. Han siger næsten aldrig mere "jeg kan ikke", men siger nu i stedet "jeg tager det som en mand". Og nu kan vi pludselig have besøg af legekammerater dagen lang!

Hvad du helt præcist gør, forstår jeg nok ikke helt. Jeg kan forstå, at du fjerner hans spændingshovedpine, men sikke et overskud han har fået. For at forstå det bedre, valgte jeg selv at prøve din behandling. Og du har nu to faste kunder!

Jeg lider ligesom Mads meget af spændingshovedpine og af og til også migræne. Efter jeg har startet hos dig, har jeg haft lange perioder uden at fylde mig med Iprener. Det er skønt - og man opdager at det er alt for opslidende at have det skidt.

Jeg er så glad for, at jeg valgte at kontakte lige netop dig. Fra første øjeblik er det trygt og rart at komme hos dig - og når en 7-årig spørger: Skal jeg snart hjem til Anne igen? Ja, så tror jeg, at det er fordi han også mærker, at det gør noget godt for ham ;o)

Mange hilsener fra Mads & Stine


Annes kommentar
:
Mads blev født "på sovepiller", da Stine havde feber og mange smerter pga. et galdestensanfald. Mads var meget flad på baghovedet som lille og ville ikke ligge på maven. Han har + 7 på øjnene og skelede meget som lille.

Da Mads kom til mig, havde han meget ondt i panden og hovedpine nærmest dagligt. Han var meget spændt op i nakken, kunne ikke holde ud at blive nusset i nakken. Han ligger med hovedet meget bagover i sengen.
Der var forskel i benlængden og Mads' første nakkehvirvel/Atlas var roteret, så hovedet hvilede skævt på hvirvlen. Det påvirker bl.a. blodforsyningen til og fra hovedet, sætter hans "flygt- og kæmp-nerve" (den 10. kranienerve / Vagus-nerven) under pres og påvirker hans måde at være til i verden - og giver spændinger i kroppen.

Mads' kraniosakrale puls - som er med til at give flow til cerebrospinal-væsken/hjernevæske, der skal nære hjerne og nerver og fjerne affaldsstoffer - var også meget langsom. Når det sker, kan man have svært ved at rumme så mange indtryk, beskeder mv. - og man kan gå rundt og være meget træt, fordi der ikke kommer blod nok til hjernen - eller få hovedpine, fordi mængden af blod, der bliver transporteret fra hovedet, ikke er stor nok, da venen, der fører blodet væk, løber gennem hullet i den 1. nakkehvirvel, der jo er roteret.

Mads er også meget stram i de muskler, der udgør hans "baglinie", dvs. den, der løber på hele bagsiden af hans krop. Disse muskler hæfter helt nede ved tæerne og bag øjenbrynskammen og er med til at trække i Mads hoved bagover og give spændinger og hovedpine sammen med den lange halsmuskel, som også var meget spændt. Her skal vi også finde en årsag til det flade baghoved, som har fået mere facon med KST.

Mads' spændinger og hovedpine og kapacitet til at rumme omverdenen bliver afhjulpet med KST, men kommer desværre igen efter et stykke tid. Heldigvis ved Mads selv, hvornår det er tid til at komme igen og få Kranio Sakral Terapi.

<Til toppen
___________________________________________________________


Kraniesakralterapi mod ordblindhed og koncentrationsbesvær til 15-årig pige

"Min mor havde gået til Kranio Sakral Terapi hos Anne mod ondt i ørene i et stykke tid, da hun en dag kom hjem og sagde at det også kunne hjælpe mod ordblindhed. Nu er jeg tilfældigvis ordblind, dog kun i en mild form. Det tog mig ca.
10 sekunder at beslutte, at det var noget jeg ville prøve. Min ordblindhed har mest sat sig på min hukommelse, jeg lider af kort tids hukommelsestab.

Jeg startede til Kranio Sakral Terapi hos Anne i slutningen af sommer-ferien.
Det er en genial opfindelse; Kranio Sakral. En blanding af massage og akupunktur uden nåle. Det er virkeligt dejligt at ligge der og blive gennem-tjekket - eller det er det, det meste af tiden. Hvis der er et sted man virkelig spænder, kan det gøre ret ondt indtil spændingen slipper , men det virker jo, så man overlever nemt.

En ting er at kroppen bliver meget mere harmonisk, noget helt andet er virkningen på hjernen. Hvis man aldrig har prøvet det vil man nok ikke tro hvor stor en virkning det har. Jeg har altid haft svært ved at forstå, når folk prøvede at forklare mig noget, men nu var det som om det bare flyder ind. Før, når jeg stod op om morgnen, gik der mindst to timer før jeg var nogenlunde vågen. Nu er jeg klar i hovedet og parat til at suge viden til mig efter fem minutter.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke fatter halvdelen af det der sker med min krop; sener der bliver løsnet, knogler der bliver lirket på plads, men hvad jeg ved, er at det hjælper. Jeg kan ikke andet end at anbefale alle andre ordblinde at prøve Kranio-sakral, for efter min erfaring kan det virkelig hjælpe."

Lærke, 15 år


Lærkes forældre skriver:

"Vores datter på 15 år er ordblind. Hun har altid håndteret sin ordblindhed på en meget fin måde. Da hun fik muligheden for at gå til Kranio Sakral-behandling hos Anne, syntes vi derfor det var vigtigt, at hun selv traf en beslutning og ikke følte sig presset til at gå til behandlingen. Hun valgte at starte på Kranio Sakral Terapien og det har vist sig at være en utrolig god beslutning, som har haft stor betydning for hendes dagligdag.

Hun har nu gået til Kranio Sakral Terapi hos Anne ca. en gang hver 14. dag i ½ år. I den periode har vi bl.a. oplevet, at hun har fået langt mere energi og derved mere overskud til skole og dagligdag.

Som mange ordblinde har hun også kæmpet med sin korttidshukommelse og her synes vi også der er sket en meget mærkbar forbedring. Dette betyder at hun nu lettere husker informationer, hvilket har stor betydning for bl.a. hendes udbytte af undervisningen i skolen. Hun klarer sig nu fint fagligt og har derved har fået mulighed for at tænke i andre uddannelses-baner end tidligere.

Efter 9. klasse planlægger hun at tage et år til udlandet som udvekslingsstudent og senere gå i gymnasiet, hvilket vi ikke tror ville have været muligt uden den positive faglige og menneskelige effekt Annes behandling har haft for hende.

Alt i alt oplever vi en langt mere glad, harmonisk og fagligt sikker datter end tidligere, så vi kan derfor meget varmt anbefale andre ordblinde at overveje denne mulighed.

Lotte og Lars, forældre til Lærke


Annes kommentar
:
Da Lærke startede med at få kranio Sakral Terapi var hun meget spændt op i kroppen, benene var ikke lige lange og hun var utrolig kilden omkring talje og hofte-/bækkenparti samt i lår og underben. Den ene skulder var trukket op og ind foran kroppen.

Jeg startede med at gøre hele Lærkes bindevævs- og muskelsystem mere smidigt og fleksibelt, balancerede korsbenet og arbejdede herefter mere på korttidshukommelse, finmotorik og sprogcentret i hjernen og på at skabe elasticitet og smidighed i kraniets knogler, som under fødslen har stået i klemme pga. moderens bækkenstilling.

Efter et par måneders behandling - og tilskud af EyeQ-fiskeolie - begyndte Lærke at kunne koncentrere sig og huske bedre. Hun var mere udhvilet om morgenen og lidt efter lidt holdt matematik og fremmedsprog op med at være fjender, men noget, som der kunne arbejdes med.

PS. Lærkes 9. klasse-eksamen gik rigtig fint og hun tog efterfølgende til Tyskland for at tage 10. klasse i Tyskland og bo hos en tysk familie.

<Til toppen>
___________________________________________________________


3 måneders baby med dårligt søvnmønster

Hej Anne
Du har tidligere hjulpet min store pige med hendes børneeksem og forstoppelse. Nu har du hjulpet min 3 måneder gamle søn Sebastianmed zoneterapi og KST pga. hans dårlige søvnmønster, hvor han kun sov 30 minutter af gangen.

Jeg vil bare fortælle dig at det virkelig har hjulpet og stadig hjælper. Han sover virkelig godt stort set alle dage (min. 1½ time ad gangen). Og vi har heller ikke flere oplevelser med en ulykkelig lille dreng ved puttetid.

Det har virkelig skabt en dejlig ro herhjemme og han er bare en glad dreng, der er fuld fart på. Så tusind tak for din hjælp.

Mange varme hilsner Louise

<Til toppen
___________________________________________________________


Skrigeture og kolik pga. et baghoved, der blev drejet skævt
ved fødslen

Kære Anne
Tusind tak for din gode hjælp til Mille. Hun har det stadig rigtig godt og er bare en super glad pige, så vi er dig dybt taknemmelige.

Jeg har lagt mærke til at hun hælder hovedet lidt til den ene side - tænkte på om det kunne være en lille skævhed. Måske er det en god idé lige at komme komme forbi og følge op, så du kunne se om Mille havde brug for nogen korrektioner?

Kærlig hilsen Milles mor


Annes kommentar:

Mille er 14 uger og har grædt meget - og også under hele den første behandling hos mig. Milles mor ønskede zoneterapi, og det gav jeg så, men det var først, da jeg listede mig til KST-berøring af Milles hoved, at hun pludselig holdt op med at skrige og faldt i søvn midt i amningen.
Moderen blev så overvældet, at hun efterfølgende bestilte en KST-behandling til sig selv ud over den til Mille.

Allerede ved næste behandling var Mille meget mere rolig, så jeg kunne komme til at lægge hende på briksen og se hvordan hun lå. Jeg så at hendes baghovede var drejet voldsomt til den ene side, sådan at det ene øre var forskudt fremad mod kinden og det andet var forskudt bagud, altså en vridning eller torsion af specielt baghovedet, som var blevet klemt under fødslen. Det medførte en låsning af kraniet og at ganen blev spændt op, så Mille havde svært ved at sutte. Nervesystemet blev også påvirket og tilsammen gav det Mille stress og "ondt i fordøjelsen".

Mille behøvede kun to behandlinger mere, så var kolikken væk og baghovedet rettet op. Senere kontaktede Milles mor mig igen, da hun havde registreret at Mille lå lidt skævt med hovedet. Mille fik en opfølgende behandling og så lå hun lige.

Det var en vidunderlig oplevelse at få lov at hjælpe Mille og familien til at få en rolig hverdag.”

<Til toppen>
___________________________________________________________


Diskusprolaps og nervesmerter

Min fantastiske oplevelse hos Anne
Jeg har igennem 4 måneder været sygemeldt fra mit daglige levebrød som snedker pga. smerter i ryggen. Der var mistanke om en mulig diskusprolaps .

Jeg har nu fået konstateret en forsnævring i rygmarvskanalen og diverse andre små skavanker. Det giver mig rigtig mange følgevirkninger, bl.a. enorme smerter i højre balde, lår, skinneben og fod. Smerter der gør, at jeg har svært ved at finde hvile/ro når jeg sidder, står, ligger og går. 

Jeg får en del forskellige slags smertestillende medicin. Ikke at jeg er til medicinalindustrien overhovedet. Men jeg har ikke haft  så meget overskud pga. smerter til andet en at "rette" ind.  
Har nu fulgt en genoptræningsplan og har fundet en rytme i min dagligdag med alle smerterne. Livet går jo videre.

Mit overskud er så småt ved at finde sit naturlige indpas i mig igen. Og i den forbindelse fik jeg igennem en fantastisk kvinde en anbefaling til at prøve Anne. Det tog ikke mange øjeblikke at tage en rask beslutning. Det kunne vel næppe gøre mere skade. Men jeg må også sige at hun jo ikke er den første alternative behandler jeg har prøvet.. Så forventningerne var ikke alt for store...

MEN MEN MEN... Mine tvivl blev i den grad gjort til skamme. HELDIGVIS. Anne gav sig enormt god tid til at høre om mine smerter og konkretisere dem. Hørte om hvilken medicin jeg tog og hvor meget. Ud fra det vi havde talt om, skræddersyede hun en behandling, hun mente ville gavne mig mest muligt, der hvor jeg var lige på det tidspunkt. Det ville indbefatte noget bindevævsmassage,  nervezoneterapi og almindelig zonetereapi.  

Anne brugte rigtig lang tid på min højre side (som er den mest ramte) og det skulle så også vise sig at bære frugt. Da jeg fredag aften var kommet hjem mærkede jeg ikke det vilde, men som de senere timer kom... jo mere "plads" fik jeg i mit ben til at have ondt i. Det lyder vildt åndsvagt. Men mange af mine smerter har været så forkrampede. Så det i sig selv at få plads til smerten gjorde den meget mere udholdelig .

Lørdag vågnede jeg efter den skønneste søvn længe. Men der gik desværre ikke længe før smerterne tog til - og de blev temmelige agressive. Så den fik med noget supplerende smertestillende. Jeg orkede ikke andet. Søndag var det tilbage til de normale smerter igen. Men. Mandag, tirsdag og onsdag havde jeg stort set ingen smerter. Så vildt.... Torsdag begyndte en stille murren i mit ben så stille at tage til.. og fredag kom min menstrution.. Så jeg håber det er en del af årsagen.. men en tur mere hos Anne skal jeg i hvert fald have.. Og det skal da lige nævnes at jeg i samme uge startede nogle timer på job efter 4 måneders pause.

100 tak for din tid og støtte Anne..

Knus, Pernille Høeg Kristensen

<Til toppen>
___________________________________________________________

Teenager med kronisk spændingshovedpine

Jeg havde i et halvt år døjet med konstant spændingshovedpine, der satte sig i tindingerne og bag øjnene. Jeg havde prøvet et par andre behandlingsmetoder, men blev foreslået af en kiropraktor at kombinere det med en slags massage.

Min mor gjorde derefter lidt research og fandt frem til Anne. Efter blot to gange af Annes behandling var der en markant mærkbar forskel: hovedpinen var så godt som forsvundet og kroppen var afslappet og afspændt.

Jeg kan varmt anbefale Annes behandlinger. Det er både behageligt og effektivt og har i mit tilfælde været uundværligt.
 
Mange hilsener, Marie

<Til toppen>
___________________________________________________________

Zone- og kraniosakralterapi til velvære og til at
styrke immunforsvar og hormoner

- "Jeg har gennem det sidste års tid regelmæssigt fået zoneterapi hos Anne, dels for at styrke imunforsvaret og hormonbalancen og dels fordi det føles rart at gøre noget for mig selv/blive "nusset om"!

3-4 gange har jeg fået Kraniosakral-behandlinger i stedet og begge typer behandlinger kan varmt anbefales. Jeg oplever Anne som en indlevende person og en dygtig zoneterapeut og kraniosakralbehandler."

Venlig hilsen Connie Hasemann

<Til toppen>
___________________________________________________________

"Jeg fik det fantastisk"
Anne har fået et fint, hjemmelavet postkort fra Bridget. Postkortet kan ses som en pdf ved at klikke her.

<Til toppen>
___________________________________________________________

Hele familien kommer til behandling

Anne Wegeberg har gennem årene uddannet sig i mange forskellige teknikker indenfor alternativ behandling, som hun anvender med stor omhu og ekspertise. Hun går i dybden med det problem, man kommer med og er altid både grundig og velovervejet i sin behandling af sygdommen. Hun har en stor og meget bred viden på området og det hun ikke ved undersøger hun og tjekker op på hos andre behandlere.

Jeg har aldrig været så glad for en alternativ behandler som for Anne Wegeberg og jeg har prøvet mange. Hun er god til både spædbørn, større børn og voksne og hele vores familie har trukket på hende med mange forskellige typer af problemer/lidelser.

Jeg kan meget varmt anbefale hende.

Nicoline F

<Til toppen>
___________________________________________________________