hvidmark

 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

 

Helhedsbehandling - for det hele menneske

Holistisk og helhedsorienteret behandling inddrager "det hele menneske". Vi tror på at krop, sind og ånd er uadskillelige og atvores tankemønstre og overbevisninger spiller en stor rolle i de forskellige symptomer og sygdomsbilleder, vi hver især bærer rundt på.

Vi er også overbevist om at sygdom ikke er noget, vi "bare skal lære at leve med". Gammel indiansk og østerlandsk visdom har vist os vejen til en dybere forståelse af sammenhængen mellem sundhed og sygdom.

Ofte ligger der psykiske årsager bag f.eks. "ondt i maven", allergiske reaktioner og autoimmune sygdomme. Og hvis vi har ondt i knæet, behøver det ikke nødvendigvis at være selve knæet, der skal repareres på. Det kan være, at årsagen ligger gemt i de problemer, vi har med at tage de nødvendige skridt i livet. Og ofte ligger der komplekse problemstillinger bag eksempelvis kroniske smerter og sygdom, som kræver flere forskellige indfaldsvinkler og behandlingsformer, der går hånd i hånd.

Når krop og sjæl hænger uløseligt sammen er det også hensigtsmæssigt at arbejde med begge dele parallelt, så du kan opnå eller genskabe sundhed, velvære og ny energi og komme i balance.

Vi har udviklet et holistisk koncept - Nautilusprocessen - der inddrager både kropsterapi og coaching for dig, der ønsker at komme "hele vejen rundt" om både krop og sjæl for at komme tilbage i balance igen.

Læs om Nautilusprocessen her!