hvidmark

 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

Links

Behandlernetværk
www.senium.dk Livsfasekonsulenterne Knud-Erik Madsen og Gerd Mueller - seniorkurser og foredrag
www.mueller.dk

Coaching & Consult, 50+ Coaching
Life-, helse- og seniorcoach, underviser og foredragsholder Gerd Mueller
www.lejrekropsterapi.dk Zone- og kraniosakral-terapeut
Connie Molnit, Lejre
Healing og energirejser
Tina Lodskou Jørgensen, Holbæk
Psyko- og bodynamic-terapeut
Susanne Laugesen, Roskilde

Sundhed / helse
Læge Carsten Vagn Hansens privatewebside
Index til Læge Carsten Vagn Hansen´s
artikler om sundhed og sygdom.
Alt om sundhed, sygdomme og symptomer og medicin.
Fødevarestyrelsens portal om sund mad og ernæring
Et levende forældrenetværk, der i samarbejde med eksperter indenfor sundhed og ernæring hjælper dig gennem junglen af tvivlsom information om ernæring og kosttilskud og hvad der er op og ned i sundhedsdebatten.
Daglige nyheder indenfor sundhed, ernæring, motion og velvære.
Et koncept, som kan hjælpe dig og din krop til større balance og velvære.
Rie Møllers bøger - og artikler om kost, vitaminer, udrensning, fiskeolie, kræft og kost mm.
En online-shop, der forhandler hvede-, gluten-, æg-, mælke- og soyafri produkter og lavproteinkost.
E-nummerguiden dækker alle (godkendte) tilsætningsstoffer. Andre stoffer, som også tilsættes maden, tekniske hjælpestoffer (som anvendes under forarbejdningen af fødevarerne for at opylde et bestemt mål) og aromastoffer er ikke med.
Information indenfor sundhed, sygdom, helbredelse og alternative behandlingsformer.
Afholder bl.a. spændende kurser og workshops for alle.
Har til formål at oplyse om vitaminer, mineraler, andre næringsstoffer og naturlægemidlers betydning for sundheden. De sætter fokus på forskningsresultater for at sikre en nuanceret/seriøs offentlig debat.
Få et større indblik i, hvordan sygdomme anskues forskelligt afhængig af erfaringer fra hele verden, den nyeste forskning

Hårmineralanalyser: Et dansk godkendt analyse laboratorium alyserer mineraler og tungmetaller i hår.
Allergi, nedsat immunforsvar, koncentrationsbesvær, reumatiske problemer, træthed, depression, hyperaktivitet og indlæringsproblemer, diffuse smerter og osteoporose kan være forårsaget af en ubalance i kroppens mineraler eller forgiftninger med tungmetaller.

Følg debatten om kosttilskud
Har du det dårligt uden påviselig grund. Måske er der noget i din kost du ikke tåler – eller du har forkerte spisevaner.
Foreningen er en uafhængig og selvstændig forening, som arbejder for at skabe åbenhed og debat omkring den lægelige kræftbehandlings resultater og bivirkninger, samt forbedre informationen til kræftpatienter om såvel lægelig som alternative behandlingsformer. Derudover arbejder Tidslerne for at skabe muligheder for forskning i alternativ behandling.
Kræftens Bekæmpelse

Health Creation er et helhedsorienteret selvhjælpskoncept, der giver dig viden og redskaber, så du selv kan tage aktiv del i at optimere sundhed og helbred på alle niveauer af krop, sind, ånd og omgivelser.

  • Vil du forebygge sygdom, optimere din sundhed eller har du brug for rehabilitering?
  • Har du fået diagnosen kræft?
  • Eller er du pårørende til én der har?
En økologisk livsstilsportal,som lister alle firmaer, der sælger økologiske varer på nettet - og leverer dem i væstentlige dele af DK.
Her kan du læse stort set alt om økologi
Her kan du finde et urteleksikon over krydderurter og lægeplanter
Homøopatiske lægemidler udfra Rudolf Steiners filosofi, udviklet af Peer Bach Boesen
Homøopatiske lægemidler udviklet af heilpraktiker Arvin Larsen

Autisme, Asberger, urolige børn, ordblindhed o.a.
Her er der overblik, artikler, leksikon, personlige historier og samfundets tilbud.
En fællesportal for udbydere af kurser og konferencer under kontaktudvalget, som er etableret af Landsforeningen Autisme. Der er også lavet en søskendeportal.
Videnscenter for Autisme arbejder med at indsamle, bearbejde og formidle viden om autisme. Her finder man bl.a. Hans Aspergers og Leo Kanners epokegørende artikler i dansk oversættelse som pdf
til fri download.
Den har til formål at bidrage til, at der skabes de bedst mulige vilkår for børn/voksne med autismes behandling samt at formidle oplysning til hjemmene.
NLD-gruppen er en dansk, landsdækkende forening af mennesker, som har NLD inde på livet og har hjemme i regi under Landsforeningen Autisme. Gruppen tæller ca. 300 familier.
Et websted om indlæringsvanskeligheder. Det består af information og artikler om læse- sprog- og matematikvanskeligheder. Nøgleordene er ordblindhed og talblindhed.

Frontalis er et formidlingsbureau, som primært udarbejder løsninger til autisme- og ADHD-området, bl.a. foredrag, kurser og lydbøger (Kan du forstå mig & Pubertet og løsrivelse.)

En helt vidunderlig side fyldt med livet med autismepige Sofie. Man lever med, og man griner og græder med familien. En side, der gør det nemmere at forstå lidt af, hvad autisme er, det arbejde, der ligger hos en familie med autisme og de gaver, det også giver at have et autist-barn.
Link til videoklip: Er det muligt at kurere autisme, asberger, lærevanskeligheder med Kranio Sakral Terapi? Thor, som er kranio-sakral terapeut har behandlet sin bror William, som fortæller om hvad behandlingen har gjort for ham.
Læs Jeppes historie om autisme og diæt fortalt af forældrene. Jeppe har diagnosen infantil autisme. I løbet af 3/4 år har han udviklet sig fra at være helt i sin egen verden til at være en på mange måder næsten normal dreng. Forældrene tillægger resultatet en streng diæt uden gluten og kasein kombineret med undervisning og visuelt støttesystem.

Sammenhængen mellem kost, adfærd og indlæringsevne: Frede Bräuner mener at ernæring, opdragelse, undervisning og omsorg hænger sammen. Skribent- og foredragsholder med humor og fortællinger. Har skrevet bogen: Kost - adfærd - indlæringsevne og er medforfatter til: Hvad fylder vi i børnene.

Anne er uddannet kraniosakral-terapeut i København på Stanley Rosenberg Institut og anbefalet behandler hos Stanley Rosenberg.

Zoneterapi, akupunktur, KST, efteruddannelse. Birgitte Askholm, Næstved

Uddannelse til kost- og ernæringsterapeut v.
Mia Damhus & Karen Kaae, København

Den danske Zoneterapiskole, Herlev v.
Leena Schmidt og Zandra Willumsen
Efteruddannelse for zoneterapeuter

Foreningen af Professionelle kropsterapeuter.

Forenede Danske Zoneterapeuter.
Anne er medlem af FDZ og registreret anbefalet behandler, RAB
Her ligger Energikilden i centrum af Roskilde i et slaraffenland af brugskunst, Uno-tøj, delikat kaffe, te, chokolade, delikatesser. Butikken har cafe og frokoststed - og er et af Danmarks største udvalg af øl, vin og spiritus.