Glade fødder
 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

Zoneterapi - fantastisk til det meste


Hvad er zoneterapi?

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal ét sted, bliver der ubalance i helheden. Resultatet er ubehag, smerter, træthed eller sygdom.

Heldigvis kan kroppens egne ressourcer og reguleringsmekanismer ofte genoprette balancen med den rigtige stimulering. En behandling med zoneterapi sigter mod at give kroppen de signaler der skal til.

Under og på fødderne findes et nøjagtigt "kort" over din krop - dine organer, knogler, muskler og nervesystem - alt sammen har en reflekszone på fødderne. Hvis der er ømhed i en reflekszone, tyder det på, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Når kroppen er belastet, kan den ikke komme af med sine affaldsprodukter, som derfor deponeres i væv, organer og led, hvilket medfører stagnation af vores blod-, lymfe- og energikredsløb. Hermed er grunden lagt til sygdom i kroppen.

Zoneterapi går ud på at påvirke kroppens kredsløb og løse op for aflejringer vha. specielle trykkombinationer. Der skabes fri passage for den livsvigtige transport af nærings- og affaldsstoffer, hormoner og energi.

Kroppens væv og organer stabiliseres ved behandling af de ømme zoner. Aflejringerne kan føles som sand, grus eller sågar knive. Men som regel opleves det meget behageligt og man kan føle dyb velvære og afspænding og få fornyet energi.

Også godt til børn og babyer
Jeg behandler også babyer og børn med zoneterapi. Se mere under børn- og babyer i menuen til venstre.

Læs mere om zoneterapi - se linkene øverst til højre - eller
Download en pjece i pdf-format

(Du skal have Adobes Acrobat Reader installeret for at læse filen i pdf-format. Hent programmet gratis hos Adobe)
getacrobat

 

 

 

Anne Wegeberg er Kranio Sakral- og zoneterapeut, holistisk massør og Reikihealer.

Læs mere om Anne her.


Mere om Zoneterapi
• Reaktioner
• Zoneterapi til hvad
• Lidt historie

Zonebeh.

Fødder-m-tegning

Under og på fødderne findes reflex-zoner, som er et nøjagtigt "kort" over din krop.


"Tilskud til zoneterapi!
Du kan du få tilskud fra sygeforsikringen DANMARK til zoneterapi hos en RAB-godkendt zoneterapeut, hvis du har en diagnose.
Læs mere her!