hvidmark

 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

 

Nautilusprocessen

- Et holistisk behandlingskoncept, der kommer hele vejen rundt om krop og sjæl!

I de situationer, hvor en behandlingsform ikke kan stå alene og ikke giver nok effekt, tilbyder vi et specielt koncept, Nautilusprocessen, hvor vi kombinerer samtale og kropsterapi i individuelt tilpassede forløb - selvfølgelig i samarbejde med dig og dine ønsker og behov, hvad enten det er at arbejde med din angst eller depression, få mere energi og slippe smerter eller genopbygge og balance kroppen i kombination med selvudvikling i privatliv eller karriere. 

Vi arbejder holistisk, dvs. at vi arbejder med ”det hele menneske” og sammenhængen mellem krop og sjæl. Vi arbejder ikke bare med symptombilledet, men også med det, der ligger "nedenunder.

Vi samarbejder aktivt om at støtte og vejlede dig til at opnå optimal sundhed, livsglæde, personlig udvikling og ny energi.

Har du også fået at vide at "det må du lære at leve med"
Vi oplever flere klienter, der kommer til os med besked fra deres læge, fysioterapeut eller hospital om at: ”det må du lære at leve med” eller: ”det kan vi ikke gøre noget ved”.

Men det er heldigvis ikke alle, der har lyst til at acceptere en sådan besked eller ”dom” og derfor ønsker at prøve en mere helhedsorienteret hjælp til deres problem, sygdom eller udvikling.

Vi har selvfølgelig ikke "de vise sten" i forhold til din situation, men vi har erfaring for at vi ofte kommer et spadestik dybere ved at være nysgerrige, spørgende, lyttende og engagerede og ved ikke at være vanetænkende og have forudbestemte facit.

Vi giver aldrig garantier om helbredelse - det er jo også en fælles proces mellem dig og os - men vi oplever ofte at en del problemer kan blive rigtig meget bedre om ikke løst.

Vi vurderer, i samarbejde med dig, hvilke typer kropsterapi og coaching der kan være hensigtsmæssigt for dig i dit forløb. Med dit samtykke holder vi så faglige møder/supervision, hvor vi hver især bidrager med hver vores syn på din problemstilling ud fra vores forskellige faglige baggrund, kompetencer og erfaringer.

En handlingsplan og en "ankerperson"
Sammen udarbejder vi så en handlingsplan, som vil være mest effektiv og givende, hvor flere forskellige behandlingsformer kan spille sammen og understøtte hinanden. Planen skal godkendes af dig. Du vil få en af os som ”ankerperson” – den gennemgående person, der fungerer som tovholder undervejs i processen.

Vi har allerede gode erfaringer med klienter, der har været gennem eller er i gang med et sådant forløb. De er meget positive over for konceptet og trygge ved at være i hænderne på flere behandlere. De er også glade for at der er flere ”øjne”, som ser på deres problemstillinger og det kan føles som en stor lettelse at de ikke selv – igen – skal ud og finde en eller flere nye behandlere på et stort og uoverskueligt marked.

Mange har været igennem lange forløb med forskellige sagsbehandlere, læger, speciallæger, m.fl., så det er en befrielse ikke at skulle gentage sin historie igen og igen, hver gang man møder en ny behandler, eftersom denne allerede er inde i problemstillingen, når man møder op. Det sparer både tid, penge og personlige ressourcer.

Og har vi ikke selv kompetencerne, kan vi trække på et netværk af andre behandlere og terapeuter, som vi er trygge ved at sende dig videre til.

Vi samarbejder med respekt for dine ønsker og mål med behandlingen og vi er naturligvis omfattet af tavshedspligt.

Vores ønske er at hjælpe til at du kan få et liv fyldt af glæde, trivsel og sundhed.

Også bare til velvære og ny energi
Man behøver selvfølgelig ikke at fejle noget for at kigge forbi. Mange vælger at få et ”serviceeftersyn” eller ”vedligehold” af kroppen, fordi det er bedre at forebygge end at helbrede. Eller hvad med bare at give sig selv - eller en man holder af - lidt forkælelse i form af et ”frikvarter” med nydelse til krop og sjæl, hvor man falder helt ned i briksen og glemmer tid og rum til blid musik og omsorgsfulde hænder i smukke omgivelser.

Vi glæder os til at møde dig!

Gerd Mueller & Anne Wegeberg