Hotstone er både wellness og behandling i ét
 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

Mere om holistisk massageterapi

Holistisk massageterapi består af blid, healende bindevævs- og triggerpunktsmassage og er en væsentlig baggrund for min måde at behandle på.
Jeg tilbyder udelukkende denne form for behandling som et delelement af Helhedsbehandlinger med zone- og Kranio Sakral Terapi, hvor det er oplagt og relevant.

Holistisk massageterapi tager udgangspunkt i en helhedsforståelse af at sundhed og sygdom, krop, sind og sjæl hænger sammen. At symptomer ét sted i kroppen sagtens kan stamme fra årsager andre steder - at der både kan være fysiske og psykiske forklaringer.

En myose i skulderen kan være skyld i eller indikere forskellige arm- og skulderlidelser, hovedpine, hals- og næseproblemer, diarré,
forstoppelse, nervøs tyktarm, mavesmeter, nyreproblemer mm. Kort fortalt er kroppen ude af ubalance.

Som holistisk massør kombinerer jeg viden, teknikker og metoder fra mine forskellige uddannelsesforløb i forhold til den enkelte situation og behov, nemlig:

Afspændings- og oliemassage, zonetryk på relevante fodzoner samt akupressur til afspænding og løsgørelse af kroppens led og muskler og stimulering af kredsløbet.

Ved idrætsskader og skader, der er kommet i forbindelse med arbejde - f.eks. frosne skuldre, tennis- og golfalbuer, museskader mv., bruger jeg bl.a. manuel muskelterapi til behandling af musklernes refleks- og triggerpunkter, så helingsprocessen går lidt hurtigere.

Hver type behandling gives for sig eller som en kombination. Alt efter problemet, du kommer med, kan vi vælge at
kombinere elementer fra flere behandlingsformer, for at få det bedste udbytte.

Jeg arbejder meget intuitivt og så blidt det er muligt, da det er min erfaring at det ikke gavner at påføre mere smerte. Så spænder kroppen bare endnu mere op og det kan tage længere tid at komme igennem med behandlingen, fordi kroppen går i forsvarsposition. Jeg arbejder gerne efter princippet "less is more" og har ofte oplevet at den metode, jeg anvender er meget dybtgående og effektiv.

 

 Holistisk massage-terapi hjælper dig med at løsne spændinger. Jeg arbejder med en kombination kontante og blide teknikker - selvfølgelig i samarbejde med dig for ikke at overskride dine grænser og smerteterskel.

Det behøver ikke at gøre ondt at få massage. De blide teknikker er meget dybtgående og det er min erfaring at kroppen - når den er parat - kan give slip på spændinger selv med meget blid berøring.


Holistisk massage kan være en kombination af forskellige massageformer og healing, der tager udgangspunkt i både krop og sjæl