udsyn

 
 

 

   
  Forside
 
  Børn og babyer
  Zoneterapi
  Kranio Sakral Terapi
  Massageterapi
  Reikihealing
  Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   
 
 
 
 
   
   
   

 

 

Anne Wegeberg - baggrund

Jeg er oprindelig uddannet på Roskilde Universitets Center som Cand. Comm. og har gennem 24 år arbejdet med medier og kommunikation.

Jeg har i mange år været fascineret af naturens overdådige skatkammer af helbredende urter og jeg er overbevist om at der i vores krop og sind findes iboende, naturlige evner til selvhelbredelse, som kan hjælpes på vej med bl.a. alternativ behandling.

I 2002 tog jeg derfor en uddannelse til zoneterapeut og blev i 2004 RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler = statsanerkendt).
I dag indgår også Kranio Sakral Terapi, holistisk massage og Reiki-healing i min palet af værktøjer.

I 2005 sagde jeg mit faste redaktørjob op for at blive fuldtids alternativ behandler. Det gik dog ikke helt som jeg havde planlagt. Jeg pådrog mig et piskesmæld og samtidig skulle jeg igennem en lang sygeperiode med stressreaktioner på 20 års deadline-ræs før jeg midt i 2006 havde fået kræfterne tilbage – og var en masse erfaring rigere.

Så jeg har på egen krop har mærket, hvad det vil sige. Men er - heldigvis - også et eksempel på at det er muligt at komme hel og styrket ud i den anden ende.

I dag arbejder jeg fuldtids som kropsterapeut. Det er en spændende og stor verden, og jeg deltager løbende i efteruddannelse og kurser – fordi der hele tiden er nyt at lære og fordi jeg slet ikke kan lade være.


Klik i spalten til højre, hvis du vil vide mere!